Безжично пожароизвестяване

Безжични системи от най-висок клас пожароизвестителни системи.

  • Предотвратяването на човешки жертви при пожар, причини за сериозни имуществени щети, са основните цели на една безжична пожароизвестителна система.
  • Изграждането на безжични системи за пожароизвестяване е мярка за превантивност за ограничаване на пожарите и последствията от тях.

Основната цел на Фирма „Аквафорс “ ООД е ефективна и резултатна защита срещу пожари, както на работното място, така и в дома, посредством най-нова безжична технология системи за пожароизвестяване.

Фирмата разполага с високо квалифициран персонал, с дългогодишен и богат опит в проектирането, монтирането и поддържането на всякакъв вид и тип безжични пожароизвестителни системи, подходящи за хотели, офисни сгради, обществени сгради, болници, предприятия, ресторанти, складове, магазини, търговски центрове, бензиностанции, училища, производствени цехове др.

Фирмата разполага със широка гама пожароизвестителни системи с интелигентно управление, които са подходящи както за големи, така и за по-малки обекти.

  • Събраният за последните години опит от водещият производител "LST" s е приложен в разработването на новата Серия безжични пожароизвестителни устройства, произвеждайки една от най-новаторските и най-модерната серия продукти достъпни на пазара.
  • Интелигентните устройства включват уникална технология, като гарантират висококачествено пожароизвестяване в случай на аларма.
  • Системата за безжично пожароизвестяване е алтернативно решение на жичните пожароизвестителни системи.